Sport 3 August 2007 00:49
Vicecampioana Steaua este favorizata in tragerea la sorti care are loc la pranz, la Nyon.

In cazul in care se va califica in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, echipa lui Hagi are adversari accesibili, o reeditare a participarii in grupele celei mai bogate competitii europene fiind foarte posibila. Dintre echipele socotite mai puternice se numara formatii din Cehia (Sparta), Grecia (AEK Atena), Turcia (Fenerbahce) si Franta (FC Toulouse).

Claudiu Niculescu a avut un start de sezon bun, aducand victoria pentru Dinamo in meciul cu Gloria Buzau. Capitanul "cainilor" vrea ca tragerea la sorti de azi sa-i apropie de grupele Ligii Campionilor

Comando Borcea, amanat!

Pentru ca este cap de serie, Steaua are parte si in acest an de o situatie extrem de favorabila la tragerea la sorti. Lucru care nu este valabil insa si pentru Dinamo.Campioana, nefiind cap de serie poate sa intalneasca in aceasta faza a competitiei echipe care au facut furori in Europa de-a lungul timpului.

FC Liverpool, Arsenal, CF Valencia, Benfica Lisabona, Ajax Amsterdam sau Werder sunt doar cateva nume dintr-o lista extrem de valoroasa. Planurile delegatiei "cainilor" de a pleca spre Nyon cu un avion particular s-au stricat joi, cand presedintele Nicolae Badea si Vasile Turcu au renuntat in ultimul moment, prilejuindu-i lui Cornel Dinu sa-si serbeze ziua de nastere (59 ani) la altitudine. Tragerea la sorti va incepe la ora 13.00, ora Romaniei.

Posibili adversari pentru Dinamo:

- FC Liverpool
- Arsenal
- CF Valencia
- FC Sevilla
- Benfica Lisabona
- Ajax Amsterdam
- Werder Bremen
- Celtic Glasgow
- Lazio
- Anderlecht
- Dinamo Kiev
- sahtior Donetk (daca trece de turul 2)
- Levski Sofia (daca trece de turul 2)
- Besiktas Istanbul (daca trece de turul 2)

Meciurile din turul 3 preliminar se disputa la 14/15 august, iar returul la 28/29 august, echipele calificate urmand sa evolueze in grupele Champions League

Posibili adversari pentru Steaua:

- Sparta Praga
- AEK Atena
- Fenerbahce
- Spartak Moscova
- FC Toulouse
- FC Zurich
- Slavia Praga
- Rosenborg
- FC Copenhaga
- Genk
- Debrecen (daca trece de turul 2)
- Steaua Rosie Belgrad
- Red Bull Salzburg (daca trece de turul 2)
- Bate Borisov (daca trece de turul 2)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.