Sport 2 August 2007 00:35
Antrenorul formatiei Zaglebie Lubin, Czeslaw Michniewicz, a recunoscut, intr-o conferinta de presa, ca Steaua este un adversar foarte greu de abordat si ca victoria romanilor, scor 1-0, a fost meritata. De altfel, presa da sanse mici de calificare formatiei poloneze.

"Am avut asteptari de la aceasta partida, am crezut ca putem castiga, sau cel putin sa nu fim batuti. Este greu sa joci contra Stelei, ei au fost mai buni. Steaua s-a folosit de posibilitatile sale si a avut jucatori care au urcat foarte bine la fazele fixe", a spus Michniewicz. in ceea ce priveste actualele sanse de calificare, tehnicianul polonez a mentionat: "Pentru noi, situatia este foarte grea acum, dupa acest meci. Nu e tragedie, acesta este sportul".

De aceeasi parere cu cea a antrenorului Czeslaw Michniewicz este si presa din Polonia, care recunoaste superioritatea vicecampioanei Romaniei. "Steaua a aratat ca este cu o clasa peste Zaglebie si ca are mari sanse de calificare in turul III preliminar, in timp ce campioana Poloniei este aproape de eliminare din Liga Campionilor. Zaglebie a facut transferuri care ar fi trebuit sa fie de ajutor echipei, dar nu a fost deloc asa", scrie sursa citata, dupa care continua: "Zaglebie a trebuit sa recunoasca superioritatea Stelei, care a invins cu 1-0. Returul se anunta infernal pentru campioana Poloniei.

Zaglebie a ratat pe final sansa de a egala, dar nici remiza nu ar fi fost un rezultat bun in perspectiva returului". Ziaristii polonezi dau sanse minime echipei lor de a se califica: "Echipa are nevoie de doua goluri la Bucuresti, insa va fi foarte greu, deoarece Steaua joaca foarte bine acasa".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.