Sport 2 August 2007 00:34
Revenita in activitate la inceputul acestui an, tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, este liderul echipei Romaniei care va participa la Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Stuttgart (1-9 septembrie).

Castigatoare a doua titluri la Nationalele de saptamana trecuta - la barna si sarituri - constanteanca va concura in Germania alaturi de Sandra Izbasa, Steliana Nistor, AnaMaria Tamirjan, Cerasela Patrascu, Daniela Druncea si Andreea Grigore. "Antrenorii coordonatori au stabilit componenta loturilor dupa desfasurarea Campionatelor Nationale de la Ploiesti, dar nu trebuie sa uitam ca aceste liste reprezinta inscrierile nominale pe care ni le cere federatia internationala, la un termen limita.

Speram sa nu fie accidentari, dar trebuie stiut ca pana la inceperea competitiei, la 1 septembrie, se mai pot face modificari in lot. Obiectivul principal este calificarea pe echipe la Jocurile Olimpice, iar apoi ne vom bate si la medalii", a declarat presedintele FRG, Adrian Stoica. El a mai spus ca obiectivul il reprezinta cucerirea a cel putin doua medalii in intrecerile individuale. La masculin, lotul este format din Marian Dragulescu, Razvan selariu, Daniel Popescu, Flavius Koczi, Alin Jivan si, rezerva, Robert Stanescu.

Campionatul Mondial de la Stuttgart va avea loc intre 1 si 9 septembrie. Prima zi va fi cu emotii pentru lotul feminin, pentru ca primele 12 echipe din calificarile de la CM vor obtine "biletele" pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. Lotul masculin, care este favorit la obtinerea unei medalii, va trece prin aceleasi emotii la 4 septembrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.