Sport 2 August 2007 00:33
Otelul Galati nu a reusit sa treaca peste euforia calificarii in Cupa UEFA si a pierdut pe teren propriu cu 1-0 in fata "ceferistilor" clujeni, in etapa de debut a Ligii I.

"Este obligatoriu sa batem, pentru ca foarte putine echipe vor pleca cu puncte de la Galati", spunea inaintea jocului antrenorul ardelenilor, Ioan Andone, aflat la primul meci oficial pe banca clujenilor. "Falcosul" a trimis in teren o echipa ofensiva in care si-au gasit locul doar trei jucatori romani.

Oaspetii au deschis scorul prin Trica, in minutul 6, fostul stelist punctand dintr-un penalty acordat de "centralul" Ionica Serea in urma unui fault comis de un fundas al Otelului asupra lui Didy. A urmat o serie de ratari ale galatenilor, care l-au incercat in cateva randuri pe portarul Stancioiu, aflat intr-o zi de gratie. Ocaziile s-au razbunat in partea secunda, cand clujenii au reusit sa mai marcheze o data, insa golul a fost anulat, eronat, la semnalizarea tusierului, pe motiv de ofsaid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.