Sport 2 August 2007 00:32

Echipele AC Fiorentina si Internazionale Milano, la care evolueaza Adrian Mutu, respectiv Cristian Chivu, se vor intalni in etapa a XIV-a a campionatului Italiei, in ziua de 2 decembrie, conform programului pentru sezonul 2007/2008 din Serie A stabilit de Federatia Italiana de Fotbal.

In etapa a-VIII-a, pe 21 octombrie, Fiorentina va juca pe teren propriu, cu Siena, formatie la care evolueaza Paul Codrea. Siena va intalni formatia lui Cristian Chivu, pe teren propriu, in etapa a XVIII-a, pe 18 ianuarie 2007. Chivu va avea intalnire cu fostii sai coechipieri de la AS Roma, in runda a VI-a, programata pe 30 septembrie. in prima etapa, din 26 august, echipele romanilor joaca dupa urmatorul program: Fiorentina - Empoli; Internazionale Milano - Udinese si Siena - Sampdoria. Pentru Mutu, etapa a doua programeaza intalnirea cu AC Milan, in deplasare, in timp ce Internazionale Milano isi intalneste marea rivala, AC Milan, in runda cu numarul XVII, cu doua zile inainte de Craciun.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.