Sport 1 August 2007 00:43
Cu doua saptamini inainte de primul meci din turul III preliminar al UEFA Champions League, Dinamo si-a fixat obiectivul pentru sezonul 2007-2008.

Actionarul Vasile Turcu nu-si ascunde temerile fata de tragerea la sorti pentru Champions League si spune ca doreste ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa intilneasca un adversar "accesibil, de valoare apropiata cu Dinamo". "Vom juca in grupele Ligii Campionilor si cred ca formatia noastra poate ocupa locul 3, pentru a merge apoi in Cupa UEFA. Insa, indiferent de rezultatele din Europa, obiectivul numarul unu pentru Dinamo ramine cistigarea titlului in Romania. Vrem cel de-al 19-lea campionat, mai ales ca acum s-au intarit toate cluburile si noi trebuie sa demonstram tuturor ca am ramas cei mai buni", spue Turcu, nominalizind, totodata, si principala adversara a "spartanilor" in lupta pentru campionat: "Cu tot respectul pentru celelalte echipe, Steaua ramine contracandidata numarul 1 a noastra. Mi-a placut cum a jucat si Universitatea Craiova, CFR Cluj este deja o forta, Poli Timisoara nu trebuie neglijata, iar Rapidul pare in revenire de forma, dar Steaua ramine Steaua. Cu trupa lui Hagi ne vom bate la titlu".

Despre Supercupa

"Am criticat dupa pierderea Supercupei, deoarece un trofeu ramine un trofeu, iar eu vreau sa cistigam tot. Mai bine ca am vorbit atunci si am tras un semnal de alarma". Despre diferendul cu Florian Walter "Florian Walter (n.r. actionar la FC Dinamo intrat in "coliziune" cu Turcu) nu trebuia sa ma jigneasca. Eu respect tot actionariatul de la Dinamo si astept acelasi lucru si din partea celorlalti".

Despre arbitraj

"Ionut Lupescu nu-si permite sa fie calcat in picioare si nimeni nu-si bate joc de banii investitorilor. Lupescu va taia in carne vie, in cazul arbitrilor vinovati. Il felicit pentru ca a promovat tineri".

Despre stadion

"Stadionul "Dinamo" nu poate fi concesionat pentru ca este averea statului, asa sustin unii. Atunci, aceasta avere o sa ajunga in rugina, daca nu se baga bani in ea". Despre progres "Cine nu vrea progres in fotbal, sa se intoarca la perioada 'Daciada>>"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.