Sport 1 August 2007 12:32
Actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat ca in cazul in care Steaua nu va reusi sa treaca de Zaglebie Lubin, adversarul sau din turul II preliminar al Ligii Campionilor, ar fi o drama pentru gruparea patronata de Gigi Becali, informeaza NewsIn.

"Steaua este favorita, nici nu se pune problema sa nu treaca de polonezi. Zaglebie Lubin este o echipa inferioara Stelei si cred ca Hagi nu va avea probleme. In orice caz, daca Steaua nu va reusi sa treaca de Zaglebie, cred ca ar fi o tragedie pentru ei, dar si pentru fotbalul romanesc", a declarat Turcu.

Oficialul lui Dinamo s-a abtinut de la alte comentarii privind echipa patronata de Gigi Becali pentru a nu da nastere unor specultii. "Nu mai vreau sa vorbesc de Steaua pentru ca iar inteleg unii altceva, dar eu cred ca va bate", a mai spus Turcu.

Partida dintre Zaglebie Lubin si Steaua, din prima mansa a turului II preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45, ora Romaniei, si va fi arbitrata de o brigada din Turcia, cu Selcuk Dereli la centru, asistat de Bahattin Duran si Mustafa Emre Eyisoy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.