Sport 31 Iulie 2007 00:12
Clubul Real Madrid urmareste mai multi jucatori tineri, intre care se afla si romanul Victor Dobrescu, in varsta de 18 ani, de la Liberty Salonta.
Ziaristii de la AS sustin ca Dobrescu joaca la UTA Arad si ca in Romania este comparat cu Cristiano Ronaldo. "Dobrescu mai este urmarit de AC Milan, Juventus Torino si Bayern Munchen. Este o extrema dreapta, iar in tara sa este adeseori comparat cu Cristiano Ronaldo. inalt si puternic (are 1,88 metri), el a atras atentia pentru excelentele evolutii la UTA Arad, la doar 18 ani. Pe acelasi post cu Dobrescu joaca Sotiris Ninis, un grec de 17 ani pe care Real Madrid l-a urmarit la CE under-19", scrie AS. AS sustine ca Real Madrid vrea sa urmeze modelul gruparii Arsenal cu Cesc Fabregas si al Barcelonei, cu Bojan si Giovanni Dos Santos, pentru a incerca sa aduca viitoarele vedete din tarile lor pentru a le forma la baza de la Valdebebas. Printre cei urmariti se mai afla si Alexandre Pato, de la Internacional Porto Alegre, jucator dorit si de Chelsea sau AC Milan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.