Sport 31 Iulie 2007 00:06
Conducerea clubului giulestean a emis ieri un comunicat, in care reclama atitudinea impresarului fotbalistului Herea, Ana Maria Prodan, precizand ca “doamna dornica de reclama ieftina zambea fericita la «prezentarea golaneasca» a jucatorului la Rapid”.
Totodata, semnatarul respectivei “epistole”, Constantin Zotta, a anuntat ca intentioneaza sa reclame acest caz la forurile competente. “Eu n-am mai auzit pana acum in fotbal, unde duduia cu pricina a aterizat recent, ca un impresar sa spuna ca nu-si duce nici mort jucatorul la o echipa sau alta! Pentru o asemenea atitudine, ca si pentru alte declaratii publice facute la adresa clubului nostru, e foarte probabil sa reclamam acest caz la forurile de specialitate. Nu vrem sa facem mai mult tam-tam, dar ar fi bine sa stie si doamna impresar ca am aflat si noi de afacerea de familie pe care o deruleaza cu Gigi Becali. Daca are impresia ca ne poate lua de fraieri, se insala”, se arata, printre altele, in comunicatul redactat de directorul general al formatiei din Grant.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.