Sport 27 Iulie 2007 01:27
Poate ca pare putin “rasuflata”, insa, in situatia de fata, celebra vorba shakespeareana “pica”, iata, tocmai bine pentru Gloria Bistrita si Otelul Galati. Care, venite dupa un succes identic (2-1) in disputele de saptamana trecuta, de “acasa”, cu redutabilele Atletico Madrid si, respectiv, Trabzonspor, urmeaza sa afle maine, in duelurile-revansa din finala Intertoto, daca vor pasi sau nu in turul II preliminar al Cupei UEFA.
Sigur ca, la prima vedere, misiunea romanilor in confruntarile din Spania si din Turcia pare una ingrata, dar - apropo de ce spuneam si in avancronica primei manse - nu si imposibila. In acest sens, drept dovada sta marturia tehnicianului bistritean Ioan Ovidiu Sabau (foto sus), care, fara a fi impresionat de numele unei forte recunoscute ca Atletico (“impanata” cu vedete de calibru, precum Forlan, Maniche, Raul Garcia sau Mista), a decretat ca formatia sa merge pe “Vincent Calderon” cu dorinta de a-si pastra avantajul din tur, mizand chiar pe o victorie in jocul de maine seara (ora 23.00). Cu siguranta, ne va fi greu la Madrid, dar ne ducem acolo cu gandul sa castigam, nu sa facem figuratie. Trebuie sa avem curaj si sa nu plecam la drum cu ideea ca ei sunt foarte valorosi, iar noi nu avem nici o sansa. Am dovedit la Bistrita, cand am castigat cu 2-1, ca madrilenii nu sunt de neinvins”, a precizat “Motul” Sabau in privinta inclestarii din Iberia, care va fi arbitrata de brigada scotiana C. Richmond - J. Bee si B. Mcgarry.

De asemenea, aflati la adapostul izbanzii (2-1) din mansa intai a finalei Intertoto, galatenii nu vor sa fie mai prejos decat confratii ardeleni si spun ca sunt pregatiti sa faca meciul vietii lor in returul din Turcia, cu rivalii de la Trabzonspor. “Va fi o atmosfera incendiara, ostila nou, insa nu trebuie sa ne temem. Daca baietii vor da tot ce-i mai bun din ei, sunt convins ca putem obtine calificarea in faza secunda a Cupei UEFA. Asta in ciuda faptului ca turcii se considera favoriti certi”, a subliniat antrenorul Otelului, Petre Grigoras (foto jos), in perspectiva partidei de maine seara (ora 19.30, stadion “Husein Avni Aker”), arbitrata de rusii S. Suhin - E. Volnin si V. Kulaghin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.