Sport 27 Iulie 2007 01:23
Vinzarea lui Ovidiu Herea are toate sansele sa devina cea mai controversata afacere din fotbalul romnesc in ultimii ani.
Saptamina trecuta, jucatorul era prezentat oficial ca transferat la Rapid, conducerea giulestenilor anuntind ca s-a perfectat transferul de la FC National, iar Herea este al Rapidului pina-n 2010.Acum doua zile au aparut primele probleme, Constantin Iacov afirmind ca actele cu gruparea "feroviara" nu sint semnate si el nu mai doreste sa-l lase pe Herea in Giulesti. Miercuri, fotbalistul a parasit cantonamentul de la ProRapid cu doar citeva ore inaintea finalei Supercupei cu Dinamo. Insotit de agentul sau, Ana Maria Prodan, Herea a mers in Ghencea, negociind cu Steaua. Lucrurile s-au sucit inca o data, Rapidul facind o contraoferta, ieri dimineata. Gigi Becali afirma ca jucatorul a semnat deja un contract pe patru ani cu Steaua, in timp ce din punctul de vedere al rapidistilor, FC National accepta sa-l transfere pe Herea numai in Grant, varianta recunoscuta chiar de Iacov. Ieri, internationalul de tineret a declarat ca nu stie la ce club va ajunge: "Ma intereseaza sa joc fotbal la o echipa mare si sa fac performanta, dar habar nu am unde se va intimpla asta. Sint sanse egale intre Rapid si Steaua. Mi-ar placea sa lucrez din nou cu domnul Bergodi, pentru ca dinsul ma cunoaste cel mai bine, insa eu trebuie sa ma gindesc si la cariera mea".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.