Sport 26 Iulie 2007 02:32
Giulestenii au furnizat aseara prima surpriza, cu trei zile inaintea inceperii campionatului, trupa lui Bergodi depasind mult mai mediatizata Dinamo la capatul unui meci plin de suspans

Au marcat: Danciulescu ('117) / Burdujan ('109)

Stadion: “Lia Manoliu”

Spectatori: 15.000

Arbitri: I. Kovacs 7 - A. Onita 7, Cr. Nica 7

Privita initial drept dezechilibrata din cauza transferurilor spectaculoase reusite de Dinamo si a nebuniei care a caracterizat Giulestiul in aceasta vara, partida de aseara a fost o avanpremiera perfecta pentru modul cum vor arata lucrurile in sezonul care bate la usa.

ECHILIBRAT

“Vom bate mereu de la trei goluri in sus”, n-a ratat nici un prilej sa declare managerul “cainilor”, Cristi Borcea. Cum insa socoteala din vestiar nu se potriveste mereu cu cea din teren, Rapid a furnizat prima surpriza, tinand piept cu brio mult prea laudatei echipe a lui Mircea Rednic. De fapt, “visiniii” au fost cei care au avut si prima mare ocazie a meciului, pentru ca apoi dinamovistii sa incline usor terenul spre poarta lui Coman. Nu s-a marcat deloc in primele 90 de minute, dar s-a intamplat de doua ori in ultima repriza de prelungiri. Burdujan pentru Rapid si Danciulescu pentru Dinamo au trimis partida la penalty-uri, unde au marcat, in ordine, Maftei, Marius Constantin, Romeo Stancu, Emil Dica, Vladimir Bozovici si Burdujan, respectiv Cristea, Chiacu, Ropotan, Claudiu Niculescu si Danciulescu, in timp ce Cristi Pulhac a ratat. “Este foarte bine ca prin acest succes vom incepe campionatul cu moralul ridicat”, a declarat la final Vasile Maftei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.