Sport 26 Iulie 2007 01:05
Campionul mondial Daniele De Rossi a declarat inaintea petrecerii de aniversare a 80 de ani de infiintare a gruparii romane ca internationalul nostru, Cristi Chivu, poate deveni erou prin castigarea Ligii Campionilor cu Inter.

Atat prietenia pe terenul de joc cat si cea din vestiar i-au facut pe cei mai buni fotbalisti ai Romei sa il regrete foarte mult pe Cristi Chivu. Dupa Totti si Aquilani, a venit randul lui De Rossi sa spuna ca, pentru AS Roma, este o pierdere mare plecarea lui Chivu. "imi doresc din tot sufletul sa ramana Chivu cu noi, insa el este este un baiat foarte inteligent si este in stare sa aleaga ceea ce este mai bine pentru el.

in cazul in care va pleca, sper ca Roma sa isi aminteasca de el ca de un mare campion", a declarat mijlocasul italian. in ceea ce priveste petrecerea care va avea loc in aceasta seara pe stadionul Olimpico, De Rossi le cere din tot sufletul spectatorilor sa nu il fluiere pe colegul lor din defensiva. "Ei ar trebui sa se gandeasca ca el (Cristian) a facut deja foarte multe pentru aceasta echipa si nu merita un asemenea comportament", a mai spus italianul.

Bun prieten cu Cristi Chivu, Danielle de Rossi regreta plecarea romanului de la AS Roma, dar este convins ca la Inter capitanul nationalei Romaniei ar putea obtine succese mult mai mari decat la clubul din capitala Italiei

Adelina garanteaza pentru el

Prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei 3, Adelina Elisei, iubita capitanului tricolorilor, a anuntat in direct suma de transfer pe care Inter o va plati pentru Chivu. Cei mai buni ziaristi italieni pot fi siguri ca cel mai mediatizat transfer din Serie A din aceasta vara se va rea-liza. Cristi Chivu va ajunge la Inter pentru suma de 15 milioane de euro si va primi un salariu anual de 4,5 milioane de euro.

stirea a venit de la iubita fotbalistului. Internationalul nostru a renuntat la un milion de euro din salariu pentru ca Roma sa primeasca suma ceruta pentru el si transferul la Inter sa se realizeze. Adelina i-a mai surprins o data, ieri, pe jurnalistii de la Gazzetta dello Sport, care nu stiau ca fundasul Romei va semna un contract pe cinci sezoane, ci doar pe patru. Adelina va pleca astazi spre Milano pentru a il vedea pe iubitul sau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.