Sport 26 Iulie 2007 01:02
Potrivit cotidianului spaniol ''AS'', internationalul roman ar putea fi folosit ca moneda de schimb pentru transferul mijlocasului Xabi Prieto (Real Sociedad) la Ajax Amsterdam
Pentru ca spaniolii de la Real Sociedad cer 6 milioane de euro in contul despartirii de mijlocasul Xabi Prieto, Ajax, club care si-l doreste pe fotbalistul spaniol, a propus o alternativa. "Lancierii" ofera 4 milioane de euro si un jucator, Nicolae Mitea, pentru a-si realiza obiectivele.

Mitea e vazut de spanioli ca un jucator extraordinar, fiind considerat un mare talent. Mitea a fost transferat la Ajax de la Dinamo la 18 ani si tot la aceeasi varsta a debutat in echipa nationala. Pe de alta parte, olandezii vor sa acopere neaparat plecarea lui De Mul la FC Sevilla, iar antrenorul Henk Ten Cate tine cu tot dinadinsul sa-l aduca pe spaniol la Ajax. in aceste conditii, e mai mult decat probabil ca din aceasta vara, Mitea sa evolueze in Primera Division.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.