Sport 26 Iulie 2007 01:00
Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a declarat, ieri, ca Gloria Bistrita merge la Madrid, pentru meciul cu Atletico, din mansa retur a finalei Cupei UEFA-Intertoto, cu gindul la victorie.
"Returul va fi mult mai greu. Spaniolii au vazut ca nu a fost atit de usor cu Gloria Bistrita. Vom merge cu gindul sa cistigam, nu doar sa facem act de prezenta. Sintem constienti ca va fi foarte greu, dar in acelasi timp trebuie sa credem si noi ca se poate intimpla orice, sa pierdem, dar si sa cistigam. Daca plecam din start cu gindul ca sint foarte valorosi, atunci ne va fi foarte greu pentru ca nu vom avea curaj", a declarat Sabau. Tehnicianul Gloriei considera ca, din prisma conditiilor de joc, acestea vor fi mai bune in Spania: "Vom juca la ora 22.00, ora 23.00 in Romania, nu va fi atit de cald. Sper ca si noi sa ne montam instalatie de nocturna si sa nu mai jucam la 40 de grade, unde numai fotbal nu practici. Fotbalistii sint epuizati, deshidratati. Multi dintre ei au dat 3-4 kilograme jos dupa meciul de simbata. Gloria Bistrita a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Atletico Madrid, in prima mansa a finalei din Cupa UEFA-Intertoto. Meciul retur se va disputa la Madrid, pe 28 iulie. Cistigatoarea dublei manse se va califica in turul II preliminar al Cupei UEFA, la fel si in cazul invingatoarei duelului dintre Otelul Galati si Trabzonspor (in tur 2-1).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.