Sport 26 Iulie 2007 00:54
In plina criza de fundasi, Steaua a dat ieri o lovitura pe piata transferurilor, insa una mai mult de imagine decit in plan fotbalistic.
Vicecampioana l-a achizitionat pe Ionut Rada de la Rapid Bucuresti, fotbalistul craiovean parasind cantonamentul de la Straulesti cu doar citeva ore inaintea inceperii meciului cu Dinamo, din Supercupa. Ionut Rada este cel de-al doilea jucator rapidist ajuns in Ghencea in aceasta vara, dupa mijlocasul dreapta Valentin Badoi. "L-am luat pe Rada, de la Rapid. El deja a semnat contractul cu noi", a afirmat ieri dupa-amiaza Adrian Ilie, manager general la Steaua. Nicolae Manea, secretarul general al FC Rapid, a declarat ca negocierile dintre Rapid si Steaua s-au finalizat miercuri si ca a fost si dorinta jucatorului sa semneze pentru gruparea din Ghencea. "S-a discutat in cursul zilei de miercuri si Rada a devenit jucatorul Stelei. El, oricum, era doar 50% in proprietatea noastra, restul de 50% ii apartinea lui Gica Popescu. S-a renuntat la Ionut Rada si pentru ca suporterii au spus in mai multe rinduri ca nu mai vor ca jucatorii care nu sint suta la suta alaturi de clubul Rapid sa mai continue in Giulesti. Ionut a vrut si el sa mearga la Steaua si totul s-a semnat in cele din urma astazi", a explicat Manea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.