Sport 25 Iulie 2007 01:24
Pentru Cornel Dinu, patronul Rapidului ramine una dintre tintele preferate ale ironiilor. Ieri, Mister l-a luat inca o data in vizor pe George Copos, reamintindu-i acestuia despre trecutul sau de UTC-ist.

"Domnul Copos are tot respectul nostru, mai ales ca declaratiile pe care le-a facut de-a lungul timpului dovedeste moda anilor `70 sau chiar `60, care presupunea ca atunci cind se cobora de la munte spre centru, omul trebuie sa-si schimbe numele, din Capos in Copos. Acest lucru il caracterizeaza pe domnul Copos, de altfel un partener simpatic", a spus Dinu. In ceea ce priveste faptul ca boss-ul din Giulesti ar putea merge in mijlocul suporterilor rapidisti la Supercupa de azi, Dinu a spus: "El a stat o lunga perioada a tineretii sale zbuciumate in mijlocul demonstrantilor, deci prima dragoste nu se uita, desi datele s-au schimbat foarte mult. Este un oportunism, un populism care nu are nimic in comun cu ziua de azi. Sper sa fie fie o dragoste cimentata de dragostea Rapidului, pentru ca in ultimul timp s-a dovedit ca galeria il "iubeste" foarte mult". Presedintele Nicolae Badea a declarat ca nu intelege de ce George Copos mai face deplasarea la stadion, daca nu il intereseaza Supercupa: "Daca pe domnul Copos nu il intereseaza Supercupa s-ar putea sa nici nu vina. Nu inteleg de ce mai face deplasarea la stadion. Pe noi ne intereseaza, pentru ca Dinamo isi va respecta blazonul. Oricum, nu bagam in seama outsiderii".

Nae Manea: "Dani Coman nu va fi trimis la echipa a doua"

Secretarul general al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca portarul Danut Coman nu va fi trimis la echipa a doua. "Nu este absolut nicio problema intre Coman si Rapid. Nu s-a pus niciodata problema ca el sa fie trimis la echipa a doua. Nu este nimic adevarat. Dani este portarul echipei noastre si sint sigur ca miine (n.n. - astazi) va face o partida foarte buna in Supercupa", a afirmat Manea. In alta ordine de idei, Nicolae Manea a subliniat ca se poarta tratative pentru transferul la Rapid al jucatorului Sportului Studentesc, Tiberiu Balan: "Sint discutii pentru Balan, dar domnul Siman este un presedinte care vrea sa negocieze la singe. Sa vedem daca putem ajunge la o intelegere pentru ca Balan sa vina la Rapid. Dar oricum incepe si campionatul si ne gindim mai mult la lotul pe care il avem acum. Poate de la iarna vom intra din nou in discutii cu domnul Siman, dar eu spun ca Rapid are un lot echilibrat, care poate face fata adversarilor din campionat".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.