Sport 25 Iulie 2007 01:16
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, spune ca este dispus sa faca sacrificii mari pentru ca echipa nationala a Romaniei sa joace meciul cu Olanda la Craiova.
"Lucrarile de la stadion ar fi trebuit sa se finalizeze undeva in luna ianuarie, anul viitor, insa dorinta de a aduce nationala la Craiova, m-a ambitionat si mai mult si de aceea le-am grabit. Voi fi gazda perfecta. Sint convins ca daca jucatorii vor veni la Craiova vor mai dori sa revina. Ca in Banie, nu se vor simti nicaieri mai bine. Aduceti-va aminte ca la un antrenament au fost aproape 15.000 de spectatori, va dati seama ce ar fi la meci!", a declarat Adrian Mititelu. Desi Mititelu si Nedelescu nu-si vorbesc de doi ani, viceprimarul Craiovei si observator din partea LPF este incintat de cum decurg lucrarile la stadionul "Ion Oblemenco": "Incredibil ceea ce s-a facut aici. Nu am cuvinte. Nu am crezut, cind am auzit ce vrea sa se faca, cum nu am crezut ca echipa asta tinara va rezista sezonul trecut in prima liga. Am fost pe toate stadioanele din tara, insa asemenea conditii nu am vazut nicaieri. Este totul ca la carte. Vestiarele sint peste cele ale clubului Ajax, unde am intrat pe vremea cind Chivu juca acolo". Ultimul meci disputat de nationala Romaniei la Craiova a fost in 2004, in preliminariile Campionatului Mondial, cu Macedonia, scor 2-1.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.