Sport 25 Iulie 2007 01:14
Gruparea germana VfB Stuttgart a anuntat ieri transferul atacantului roman Ciprian Marica, jucatorul fiind asteptat aseara la Stuttgart.
Clubul german a anuntat ca a ajuns la un acord cu formatia ucraineana Sahtior Donetk in privinta transferului, Ciprian Marica urmind ca mai intii sa efectueze vizita medicala, dupa care va semna un contract valabil pentru urmatoarele cinci sezoane, pina la 30 iunie 2012. VfB Stuttgart, campioana Germaniei, mai informeaza ca atacantul roman in virsta de 21 de ani a evoluat in Cupa UEFA si Liga Campionilor. Antrenorul lui VfB, Armin Veh, a declarat ca prin transferul lui Marica echipa sa si-a asigurat un lot puternic pentru campionatul urmator. "Este un atacant flexibil si foarte dificil pentru apararea adversa", a afirmat tehnicianul despre Ciprian Marica, jucator care va evolua la Stuttgart cu numarul 20.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.