Sport 25 Iulie 2007 15:03
Federatia Romana de Fotbal a precizat ieri ca jocul Dinamo-Rapid, contand pentru Supercupa Romaniei, editia 2007, programat miercuri, 25 iulie, va incepe la ora planificata initial, 20:45, si nu 21:30, cum a declarat intr-o emisiune televizata presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Federatia Romana de Fotbal mai tine sa precizeze ca ora 20:45 este definitiva si nu va accepta nicio modificare, informeaza NewsIn.

Precizarea FRF vine dupa ce presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni ca Supercupa Romaniei, Dinamo-Rapid, a fost decalata cu 45 de minute din cauza caniculei, urmand sa inceapa la ora 21:30 si nu la 20:45, asa cum era programat initial. "Partida se va juca la 21:30 si nu la 20:45 asa cum era initial. Am vorbit cu Mircea Sandu si mi-a spus ca va decala ora de incepere. Supercupa va incepe de la 21:30", declarase luni Dumitru Dragomir.

Secretarul general al clubului Rapid, Nicolae Manea, a declarat referitor la ora de incepere a meciului din Supercupa Romaniei ca "visiniii" si-ar fi dorit amanarea startului cu 60 de minute. "Era mai bine sa se schimbe ora, dar avand in vedere ca meciul este televizat de Antena 1, acest lucru nu s-a putut", a spus Nicolae Manea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.