Sport 24 Iulie 2007 01:30
Politehnica 1921 Stiinta a remizat duminica seara, scor 1-1, cu echipa lui Mutu, intr-un meci de prezentare a lotului pentru noul sezon.
Fiorentina a deschis scorul prin Gobbi, in minutul 6, iar Plesan a restabilit egalitatea in minutul 81. Antrenorul lui "Poli", Dusan Uhrin jr., i-a trimis in teren pe M. Popa - St. Stancu, McKain, Canu (65 Srhoj), Dancia - Torje (60 Plesan), Alexa, Aliuta (46 Vrsic), 77. Art. Karamian (46 Abiodun) - Gh. Bucur (60 Mansour), I. Ganea (76 A. Cristea). Pe banca de rezerve au ramas Zimmermann, Pantilimon, Omoduemuke, S. Radoi, A. Ratiu si Arm. Karamian.

Cu aproximativ o ora inainte de startul meciului, toti jucatorii Timisoarei au fost prezentati celor aproximativ 6.000 de spectatori de pe Stadionul "Dan Paltinisanu". Fiecare fotbalist a aruncat in tribune cate o minge si un tricou. Prezentarea jucatorilor a fost urmata de un foc de artificii realizat chiar pe teren, cu ajutorul mai multor "vulcani".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.