Sport 24 Iulie 2007 01:27
Gigi Becali este gata sa scoata bani grei din buzunar pentru a-i face lot tare lui Hagi: 2,5 milioane de euro pentru Camus si 3,5 milioane de euro pentru Dady
Finantatorul stelist a declarat ca i-a facut o oferta de nerefuzat francezului Fabien Camus, de la Charleroi, iar fotbalistul i-a spus ca va veni la echipa antrenata de Hagi. "Am fost imediat dupa meci la hotel, am discutat personal cu el, i-am facut o oferta despre care baiatul a spus ca este greu de refuzat. I-am oferit 350.000 la semnatura, 200.000 pe an si clubul vrea 2,5 milioane pentru el. Pe el l-a incantat foarte mult faptul ca i-am spus conditiile in care joaca Steaua si primele. De exemplu, daca intram in Liga Campionilor dau 150.000 si la castigarea titlului 200.000 de euro. Aceste sume sunt brute fiind valabile pentru fiecare jucator. Primele de joc sunt o mie de euro punctul", a spus Gigi Becali la "Sport.ro".

Boss-ul din Ghencea a subliniat ca mijlocasul nu este decis, pentru ca daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa ia legatura cu Steaua. "Mi-a spus ca va discuta cu impresarul, apoi va lua legatura cu noi, ca sa discutam exact contractul. Vad ca nu este decis, daca voia din toata inima sa vina la Steaua, poate azi lua legatura, maine venea cu impresarul! Data trecuta nu a vrut sa vina, acum a spus ca vine si ca va lua legatura cu impresarul sa facem contractul. Pana marti trebuie sa stim clar daca vine sau nu vine", a afirmat Gigi Becali. Acesta a mai declarat ca un jucator de la AEK Atena era asteptat aseara in Ghencea, insa nu a precizat numele acestuia. "Mai iau un jucator de la AEK Atena, nu stiu cum il cheama. Nu este atacant, daca era atacant trebuia sa-l vad eu. A fost pe teren in amicalul cu Steaua si Gica a insistat pentru el", a afirmat Gigi Becali. In ceea ce-l priveste pe portughezul Dady, de la Belenenses, Gigi Becali a spus ca acesta are termen pana astazi sa dea un raspuns in privinta unei eventuale veniri la Steaua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.