Sport 21 Iulie 2007 01:18
Negocierile dintre campioana Germaniei, VfB Stuttgart, si gruparea ucraineana sahtior Donetk pentru transferul atacantului roman Ciprian Marica s-au blocat, cele doua cluburi neintelegandu-se in privinta banilor.
Managerul sportiv de la VfB Stuttgart, Jochen Schneider, s-a intors de la Donetk, dupa un maraton de patru zile de negocieri, fara nici un rezultat. Potrivit sursei citate, varianta unui imprumut la Stuttgart a atacantului roman a cazut, cele doua cluburi incercand sa negocieze un transfer.

Gruparea germana nu ofera insa decat patru mi-lioane de euro pentru Marica, suma considerata prea mica de sahtior, mai ales in conditiile in care englezii de la Manchester City ar fi dispusi sa plateasca intre opt si zece milioane pentru roman, sustine "Kicker". "Daca sahtior Donetk va respinge defi-nitiv oferta facuta de VfB Stuttgart, cum pare sa se intample, campioana Germaniei isi va indrepta atentia spre transferul jucatorului de la SV Hamburg, Boubacar Sanogo, originar din Coasta de Fildes", no-teaza "Kicker".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.