Selectionerul reprezentativei Romaniei, Victor Piturca, a vizitat, joi, de doua ori, stadionul "Ion Oblemenco", din Banie, marind astfel speculatiile conform carora "tricolorii" vor disputa pe aceasta arena cruciala partida.

Prima data, Victor Piturca a vizitat stadionul din Craiova joi la pranz, cand a fost insotit de viceprimarul Gheorghe Nedelescu, vicepresedinte in Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF. Spre seara, Piturca a venit din nou la stadion, de data aceasta singur, fara a-i anunta si pe cei din conducerea clubului.

Potrivit muncitorilor care efectueaza lucrarile de modernizare la stadion, selectionerul a ramas surprins de stadiul lucrarilor, spunandu-le acestora ca sunt sanse mari ca meciul cu Olanda sa se joace la Craiova.

Citeste si:

Conducerea ii asteapta, la inceputul lunii august, la Craiova, pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu si pe presedintele Comisiei de licentiere, Viorel Duru, care ar putea lua o hotarare in privinta desfasurarii meciului cu Olanda pe "Ion Oblemenco".

Romania va intalni Olanda pe teren propriu la data de 13 octombrie, in cadrul grupei G de calificare la turneul final al Euro 2008. Ultima partida oficiala a "tricolorilor", cea cu Slovenia, a avut loc pe stadionul "Dan Paltinisanu", din Timisoara, in luna iunie.