Sport 21 Iulie 2007 01:05
Steaua a remizat cu Charleroi (1-1) si a terminat al cincilea meci consecutiv fara victorie. Nervosi in prima parte, ros-albastrii au jucat mai bine in repriza a doua

Steaua a antamat amicalul de aseara cu Charleroi (locul cinci in editia trecuta a ligii belgiene) pentru a-si prezenta lotul, dar si pentru a-i da ocazia lui Gica Hagi sa revina in locul pe care-l iubeste cel mai mult dupa 17 ani de exil. Partial, spectacolul a iesit, dar a fost stricat de unii fani irascibili, dar si de nervozitatea poate prea excesiva a jucatorilor.

Nici nu incepuse bine partida cu belgienii de la Charleroi, ca fanii de la peluza si tribuna a II-a au si dat drumul scandarilor si mesajelor impotriva patronului Gigi Becali: "HAGI - rege triumfator, gigi... pion trecator"; "Ciobane, pleaca din Ghencea", "Gigi, auh, auh, auh".

In schimb, in favoarea finantatorului au sarit suporterii de la tribuna I si tribuna O care au cerut evacuarea recalcitrantilor. Apoi, in minutul 9, un suporter stelist a patruns pe teren si a incercat sa-l loveasca pe portarul belgienilor, Laquait.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.