Sport 21 Iulie 2007 00:27
Capitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, si-a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la cantonamentul de la Trigoria, retragerea din nationala Italiei.
"Totul s-a incheiat. Am luat aceasta decizie de retragere din motive fizice si nu tehnice. M-am gindit un an ce este de facut si mi-am dat seama ca nu trebuie sa incurc jucatorii si stafful tehnic. Imi pare rau, dar retragerea in acest moment este cel mai bun lucru. Am refuzat nationala pentru ca nu puteam sa renunt la Roma. Clubul are prioritate", a declarat Totti. Presa italiana a scris ca Totti s-a retras fiind presat de presedintele Federatiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, dar si din cauza polemicilor cu vicepresedintele FIGC, Demetrio Albertini. Francesco Totti, in virsta de 30 de ani, a marcat zece goluri in 64 de partide disputate la nationala si a cistigat titlul mondial, in 2006, cu "squadra azzura".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.