Sport 21 Iulie 2007 00:17
Weekend plin de fotbal in Romnia. Pe linga superamicalurile Poli Timisoara - Fiorentina, CFR Cluj - Benfica Lisabona si Steaua - Charleroi, microbistii au parte si de doua partide oficiale.
In Cupa UEFA-Intertoto, Gloria Bistrita si Otelul Galati au programate meciurile tur din finala competitiei, adversare fiind Atletico Madrid, respectiv Trabzonspor, eliminarea celor doua formatii insemnind calificarea in Cupa UEFA, acolo unde deja sint calificate Rapid si CFR Cluj. Plecarea echipei Atletico Madrid spre Romania a fost marcata, joi seara, de un incident la aeroportul Barajas, unde la terminalul 1, exact cel de unde urmau sa se imbarce fotbalistii iberici, un barbat a fost impuscat de politisti. Barbatul de culoare, care locuia de mai mult timp in aeroport, a fost vazut de agentii de politie plimbindu-se in zona cu un cutit in mina si avind o atitudine amenintatoare. Politistii au incercat sa il prinda, insa barbatul s-a opus si chiar a incercat sa ii raneasca. Politistii au tras doua focuri de arma in aer, dar cind au vazut ca individul nu se preda, l-au impuscat in picior si in zona toracelui. Barbatul a fost spitalizat, pronosticul medicilor fiind rezervat. Ca urmare a acestui incident, jucatorii echipei Atletico Madrid au fost nevoiti sa isi ia bagajele din autocar si sa intre in aeroport pe la sosiri, nu pe la plecari. In Romania au facut deplasarea 18 jucatori: Leo Franco, Abbiati, Seitaridis, Perea, Pablo, Eller, Ze Castro, Antonio Lopez, Pernia, Luccin, Costinha, Maxi, Petrov, Raul Garcia, Mista, Braulio, Jurado, Maniche. Cotidianul ABC a prezentat, ieri, si o posibila formula de joc a echipei spaniole pentru meciul cu Gloria Bistrita: Leo Franco - Seitaridis, Perea, F. Eller, A. Lopez - Maxi Lopez, Maniche, Luccin, Petrov - Raul Garcia, Mista. Partida Gloria Bistrita - Atletico Madrid va avea loc, astazi, de la ora 17.00.

Turcii dau navala-n Galati


Echipa Trabzonspor a sosit, ieri, in Romania, pentru meciul cu Otelul Galati. Din lotul de 21 de jucatori anuntat de tehnicianul Ziya Dogan nu au facut parte Daouda Jabi, Jefferson, Risp, Musa si Ergin Keles. Jabi nu a fost inclus in lot deoarece este in urma cu pregatirea, iar ceilalti patru jucatori lipsesc din cauza unor accidentari. "Vrem sa invingem Otelul Galati si acolo si aici si sa ajungem in Cupa UEFA", a spus vicepresedintele Hasim Sayitoglu. Potrivit agentiei "Ajansspor", Trabzonspor ar putea evolua in urmatoarea formula: Sahin - Cokmus, Cagdas Atan, Tayfun Cora, Kocak - Ayman Abdelaziz, Huseyin Cimsir, Serkan Balci, Ceyhun Eris - Gokdeniz Karadeniz, Umut Bulut. Cotidianul "Hurriyet" a notat ca Ziya Dogan si-a avertizat jucatorii ca Otelul Galati este o echipa foarte disciplinata si trebuie abordata cu seriozitate: "Otelul nu prea are jucatori importanti, dar este o echipa cu un joc colectiv foarte bun. Noi le sintem superiori, insa acest lucru nu inseamna ca ii vom invinge la diferenta mare. Mergem in Romania pentru a invinge". Partida va incepe la ora 18.00, iar in cazul in care va trece de Trabzonspor, Otelul Galati va juca in turul doi preliminar al Cupei UEFA, unde Romania va mai fi reprezentata de CFR Cluj.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.