Sport 20 Iulie 2007 00:50
Clubul Chelsea si fotbalistul John Terry s-au inteles in privinta unui nou contract, conform caruia fundasul va fi cel mai bine platit jucator din Anglia, el urmand sa aiba un salariu anual de 6,8 milioane de lire sterline.
Conducerea clubului Chelsea se asteapta ca Terry sa semneze contractul ce ii va aduce un salariu saptamanal de 131.000 de lire sterline saptamana viitoare, cand echipa antrenata de Jose Mourinho va reveni in Anglia, din SUA, unde se afla in turneu. Dupa incheierea negocierilor cu Terry, Chelsea urmeaza sa discute cu Frank Lampard pentru un nou contract. Terry si Lampard au cerut in ultima perioada sa aiba aceleasi salarii ca Andrei sevcenko si Michael Ballack, adica 121.000 de lire sterline. Cei mai bine platiti fotbalisti din Premier League sunt, in prezent, sevcenko si Ballack, urmati de Steven Gerrard de la Liverpool (121.000 de lire sterline), Cristiano Ronaldo (Manchester United, 119.000 lire sterline), Wayne Rooney (Manchester United) si Michael Owen (Newcastle), cu cate 110.000 de lire sterline.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.