Sport 20 Iulie 2007 00:35
Curtat insistent de campioana Germaniei, Ciprian Marica are o oferta serioasa si din partea clubului Manchester City. Antrenorul Sven Goran Eriksson este interesat de transferul atacantului roman, iar gruparea engleza este dispusa sa plateasca suma de 12 milioane de euro.
Dupa discutiile din iarna cu AS Roma, in aceasta vara Marica este curtat insistent de Stuttgart si Manchester City, grupare ce a fost cumparata de un miliardar thailandez. "Manchester City vrea sa-l oferteze pe promitatorul atacant roman Ciprian Marica, dupa ce Sven Goran Eriksson continua sa caute fotbalisti care sa ajute ofensiva. Atacantul in varsta de 21 ani a fost aproape sa plece de la sahtior Donetk, unde nu s-a adaptat foarte bine in ultimele doua sezoane, iar City a devenit interesata de transfer", se arata in cotidianul englez "The Independent".

Potrivit sursei citate, gruparea ucraineana e dispusa sa-l imprumute doar pentru o perioada de un an pe Marica la Manchester City. Astfel, in cazul in care va semna pentru rivalii celor de la Manchester United, fostul dinamovist va deveni al cincilea jucator roman care va juca in Premier League dupa Mutu, Dan Petrescu, Raducioiu si Ilie Dumitrescu. Marica a fost cumparat de sahtior Donetk de la Dinamo la inceputul anului 2004, pe cand avea doar 18 ani. in 74 de meciuri la gruparea "minerilor", romanul a inscris de 17 ori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.