Sport 20 Iulie 2007 00:32
Antrenorul Gloriei le cere elevilor sai sa alerge ca nebunii si sa profite de deficitul de pregatire al spaniolilor, pe care ii vor intalni maine in Intertoto

Gloria ateapta cu sufletul la gura marele meci de maine, primul din dubla confruntare cu Atletico Madrid, din Cupa UEFA Intertoto, turul al treilea, ultimul inaintea calificarii in preliminariile C2.

Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul ardelenilor, ramane acelasi tip echilibrat, care admite ca spaniolii sunt favoriti certi, dar le cere elevilor sai sa lupte pana la ultima suflare si sa refuze doar sa faca act de prezenta si sa faca poze cu vedetele lui Atletico. "Motul" mizeaza pe faptul ca echipa din capitala Spaniei a reluat pregatirile de doar 10 zile, in timp ce Gloria alearga deja de o luna si jumatate si are patru meciuri oficiale in picioare, din precendentele doua tururi ale competitiei. Partea proasta pentru Sabau e ca Atletico nu va face doar act de prezenta, dorindu-si insistent sa ajunga in Cupa UEFA, prin urmare maine la Bistrita vor intra pe teren toti jucatorii importanti ai spaniolilor.

"Surprize au mai fost. Si noi putem fi buturuga mica ce rastoarna carul mare si putem sa facem o surpriza placuta. Foarte multa lume crede putin in sansa noastra pentru ca e normal, noi nu avem experienta si valoarea Atletico Madrid, dar o sa avem o mai mare ambitie decat ei si asta va trebui sa se vada la jucatori ca sa poata sa fie apreciati", a spus Sabau ieri. "Preocuparea noastra nu trebuie sa fie sa nu-i suparam, sa ne dea autografe si sa ne schimbam tricourile cu ei. Trebuie sa intelegem ca in teren nu joaca trofeele. Pana la urma sunt 22 de jucatori bine pregatiti si va castiga echipa cea mai motivata, conectata la joc si care va alerga mai mult", a detaliat antrenorul Gloriei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.