Sport 19 Iulie 2007 00:42
Cantonamentul giulestenilor din Elvetia a trecut aproape neobservat. Asta pentru ca tuturor rapidistilor le-a stat gandul la un singur lucru: pleaca sau nu Dani Coman? Portarul a declarat ca are oferta de la Levante, din Primera Division, si ca vrea sa fie lasat sa plece. George Copos nici n-a vrut sa auda. "Mai are doi ani de contract", a tunat patronul.

Coman s-a certat si cu directorul sportiv, Viorel Moldovan, care l-a acuzat ca face presiuni pentru a i se mari contractul, iar ofertele despre care vorbeste sunt fictive. Pana la urma, a ramas ca-n tren. Copos i-a propus o dublare a salariului, de la o suta, la doua sute de mii de euro, dar i-a cerut sa-si prelungeasca contractul de la doi la trei ani. "De prelungit, inca nu mi-am prelungit contractul. intr-adevar, mi s-a facut o oferta de prelungire pe inca un an, dupa ce domnul Copos mi-a oferit o majorare de salariu. Ma gandesc zilele urmatoare si sper sa iau cea mai buna decizie. Eu intotdeauna am fost fericit la Rapid si asa voi fi cat timp voi juca aici", a spus Coman, la sosirea din Elvetia.

El a refuzat sa intre intr-un amical, la Crans Montana, atunci cand era in conflict cu Viorel Moldovan, dar tensiunile s-au aplanat la interventia lui George Copos. "Au fost ceva discutii in contradictoriu in cantonament, dar n-as spune ca au fost tensiuni", a incercat portarul sa fie diplomat. Rapidistii au fost foarte placut impresionati de faptul ca patronul si-a gasit timp si pentru ei. Copos a vizitat echipa in Alpi, chiar daca a fost blestemat pentru acest lucru de Lucescu. Fostul antrenor era foarte suparat ca, in mandatul sau, boss-ul din Giulesti nu a facut niciodata un astfel de gest. "Ne-am bucurat ca a venit domnul Copos in cantonament. A venit pentru ca a simtit ca avem nevoie de incurajari", a declarat fundasul Ionut Rada.

Evolutiile constant bune din poarta Rapidului l-au propulsat pe Daniel Coman in lotul echipei nationale a Romaniei. Accidentat in finalul sezonului trecut, jucatorul originar din Pitesti vrea acum sa evolueze in strainatate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.