Sport 18 Iulie 2007 00:22
Sirul inregimentarilor in "armata spartanilor" continua. Ultimul sosit este Silviu Izvoranu, de la Poli Timisoara. Fundasul a fost prezentat ieri, la Flachau, unde Dinamo efectueaza un stagiu de pregatire.

"Pentru mine este o onoare ca sunt la aceasta echipa, unde il am antrenor pe Mircea Rednic si lucrez alaturi de niste fotbalisti foarte valorosi. Sper sa ma integrez cat mai repede si sa demonstrez ca am valoare de Dinamo. Pentru mine, acest transfer este un pas inainte, pentru ca vin de la o echipa mai slab cotata decat Dinamo", a declarat jucatorul care va purta tricoul cu numarul 28 al campioanei Romaniei. Conducerea "alb-rosiilor" a platit 600.000 de euro pentru a-si asigura serviciile lui Izvoranu, care a semnat un contract pe o perioada de cinci ani.

Cea mai recenta achi-zitie a "cainilor" a spus, la conferinta de presa in care a fost prezentat oficial, ca nu il sperie faptul ca in lotul lui Dinamo este o mare concurenta pe fiecare post. "Nu a fost nevoie sa-mi fac curaj ca sa vin aici. Eu imi doresc sa ma integrez in scurt timp si sa-mi fac treaba. Sunt constient de posibi-litatile mele si cred ca am valoare de Dinamo", spune aparatorul.

Silviu Izvoranu a jucat 18 partide in tricoul lui Poli, in campionat si inca trei in Cupa Romaniei, inscriind un gol. A fost adus in Banat in mandatul de antrenor al lui Gheorghe Ha-gi, in 2006, de la Otelul Galati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.