Sport 18 Iulie 2007 00:16
Carmen Tocala , presedintele FR Baschet, a anuntat ca Biroul Federal de ieri a validat numirea francezului Marc Silvert in functia de antrenor al nationalei feminine, tehnicianul putand primi un bonus de 10.000 de euro daca va califica echipa la JO 2008.
"Au fost mai multe nume in discutie, dar ne-am oprit la Marc Silvert, pentru ca are experienta competitiilor puternice, participand si in Euroliga. De asemenea, el nu va conduce o echipa de club in sezonul viitor si se va putea ocupa astfel doar de echipa nationala a Romaniei. Este o provocare pentru el calificarea la JO, dar si pentru noi. De aceea va exista un bonus financiar de 10.000 de euro pentru Marc Silvert, in cazul in care obtine calificarea la Beijing. Obiectivul la Campionatele Europene din Italia din acest an este clasarea pe unul din locurile 1-5", a declarat Carmen Tocala. Banca tehnica va fi completata cu Alina Moanta, antrenor secund si expert tehnic din partea FR Baschet, si cu Aurora Dragos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.