Sport 18 Iulie 2007 00:15
Gruparea banateana l-a cedat pe Izvoranu la Dinamo si negociaza cu acelasi clubpentru Mansour, in timp ce McKain ar putea pleca la Werder Bremen
Foarte multi specialisti din fotbalul romanesc sustin ca printre candidatele serioase la lupta pentru titlu in Liga I se numara si Poli Timisoara, justificand ca aceasta este o grupare extrem de puternica financiar. Numai ca, din acest an, lucrurile par sa nu mai stea chiar asa, fiindca banatenii vand pe banda rulanta, acceptand orice oferta cat de cat decenta, in timp ce la capitolul veniri nu se inscriu decat jucatori liberi de contract, vezi Ganea si Karamian, sau Vrsic, luat din Slovacia pentru o suma modesta. Dator cu cel putin 1,5 milioane de dolari la Claudio Zambon, dupa ce a pierdut toate procesele cu acesta pentru folosirea ilegala a numelui Poli Timisoara, patronul Marian Iancu da semne ca robinetul investitiilor este aproape oprit si ca incearca sa recupereze cat mai mult din suma investita.

Iancu a precizat clar ca nu se va consulta cu antrenorul Dusan Uhrin in cazul in care decide sa il vanda pe senegalezul Gueye Mansour, lasand sa se inteleaga ca ar accepta 800.000 de euro de la Dinamo. "Mansour are o oferta foarte serioasa din campionatul intern.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.