Sport 18 Iulie 2007 16:33
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat astazi, la Flachau, ca sesiunea de achizitii a formatiei sale s-a incheiat odata cu transferul lui Silviu Izvoranu de la Poli Timisoara, transmite trimisul NewsIn in Austria.

"Izvoranu este un jucator foarte bun, pe care mi l-am dorit foaret mult, am tinut legatura cu el de mai bine de un an. Multumesc actionarilor pentru ca mi l-au adus. Este un jucator polivalent care, sunt convins, ne va fi foarte util. Gata, s-a incheiat campania de achizitii, nu mai vine nimeni, nu mai pleaca nimeni", a spus Rednic, dupa care a continuat glumind: "Poate sa mai vina doar Chivu, daca nu isi va gasi echipa".

Dinamo i-a transferat in aceasta vara pe jucatorii Florin Bratu, Ianis Zicu, Hristu Chiacu, Daniel Oprita si, in final, pe Silviu Izvoranu.

Intrebat la cate stele isi coteaza echipa dupa transferul lui Izvoranu, Rednic a raspuns din nou ironic: "Am o echipa de 25 de stele, 26 de stele cu Chivu, plus meteoritul de Ze Kalanga, pe care inca il asteptam sa cada, dar nu stim pe ce parte o sa pice. Am auzit ca acum e in Olanda, la Amsterdam. E asteptat pe acolo, nimeni nu stie de el", informeaza NewsIn.

In ceea ce priveste posibilitatea sanctionarii pecuniare sau disciplinare a angolezului, dupa ce acesta nu s-a prezentat la echipa desi pregatirile au fost reluate de aproape o luna, Rednic a afirmat: "Ar fi bine macar sa il prindem, ca sa avem pe cine sanctiona. Dar asa nu pot decat sa ma sanctionez pe mine, ca eu l-am adus. M-a dezamagit prin lipsa de respect fata de mine si de colegii sai, degeaba are calitati, daca nu are si minte".

Mijlocasul angolez Ze Kalanga nu se afla la primul act de indisciplina de cand a venit la Dinamo. El are la activ mai multe intarzieri la reunirile echipei, iar in aceasta vara nu s-a prezentat la antrenamente, desi a trecut aproape o luna de la terminarea vacantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.