Sport 17 Iulie 2007 00:34
"Cainii rosii" au fost invinsi pentru prima data in aceasta vara, de Sparta Praga, colega de suferinta in turul III preliminar al UEFA Champions League
Dinamo a pierdut duminica seara primul amical din stagiul de pregatire din Austria, scor 1-2 cu Sparta Praga. Golul dinamovistilor a fost marcat de Cl. Niculescu, in minutul 40, iar pentru Slavia au inscris Limbersky (55) si Rezek (61). Antrenorul Mircea Rednic i-a trimis in teren pe Lobont (63 Romanovs) - Blay (70 Stoican), Moti (74 Val. Nastase), St. Radu, Pulhac (70 Musat) - Margaritescu (46 Ropotan) - Zicu (60 C. Munteanu), Fernandes (46 Ad. Cristea), Fl. Bratu (76 L. Ganea) - Danciulescu (63 Oprita), Cl. Niculescu (63 Chiacu). Pana la partida cu Sparta, Dinamo inregistrase patru victorii, 5-1 cu Otelul, 3-0 cu Burghausen, 3-1 cu Eintracht Frankfurt si 3-1 cu Motherwell, si un egal, 3-3 cu Unirea Urziceni.

"Nu e o tragedie, am pierdut un meci amical! Am avut si lucruri bune, am avut meciul in mana, dar in repriza a doua am intrat in jocul lor, cu pase lungi, fara a mai construi, si le-am dat posibilitatea sa vina peste noi. Nu trebuie sa facem o tragedie din aceasta infrangere, chiar a venit bine, pentru ca daca am fi castigat si jocul acesta eram considerati de nu stiu cate karate, stele, planete sau mai stiu eu ce", a spus Rednic pentru "News In"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.