Sport 17 Iulie 2007 00:03
Ionut Lupescu, directorul general al FRF, cel care se va ocupa de delegari din sezonul viitor, a anuntat ca toate meciurile vor fi conduse de romani
Mircea Sandu si Ionut Lupescu (foto) au fost ieri prezenti la deschiderea cursului de pregatire al arbitrilor, prilej cu care i-au mai "tavalit" un pic pe "fluierasii" romani. Ca si la finalul sezonului trecut, Nasu' a amenintat ca va taia in carne vie in cazul in care mai vede greseli flagrante si cu "tema", in timp ce directorul general al FRF a anuntat ca, in ciuda faptului ca a gasit multa "mancatorie" printre arbitri, nu va apela la nici o brigada externa in campionatul viitor.

"Sa va fie clar ca atata timp cat aveti sigla FRF sau FIFA in piept, nimeni nu accepta sa reprezentati alte interese decat cele ale jocurilor. Pentru ultima oara atrag atentia arbitrilor ca sigla FRF trebuie sa o respectati. Ne-am saturat sa mai fim besteliti pe greselile dumneavoastra! Gresiti, platiti! Daca ai facut trei meciuri praf, du-te, tata, si apuca-te de altceva, inseamna ca nu esti predispus sa faci meseria asta. Concluzia este ca cine nu isi vede de treaba sa ne lase!", a deschis Mircea Sandu in forta cursul de instruire a arbitrilor. Presedintele FRF le-a solicitat arbitrilor prezenti la curs sa isi inchida telefoanele cu o zi inainte de meci si sa le deschida abia dupa terminarea acestora. "Va mai recomand ceva: uitati de telefoane! Cu o zi inainte de meci vorbesti cu sotia si copilul si il deschideti dupa meci, ca altfel va suna conducatorii, va mai suna un prieten, la pauza meciului sunati sa vedeti daca ati gresit si veti fi influentati", a adaugat Sandu. Acesta le-a atras atentia "fluierasilor" ca solicitarile sale vin si pe fondul majorarii baremurilor pentru "centrali", de la 450 de euro la 800 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.