Sport 17 Iulie 2007 23:59
Cotidianul madrilen "As" a scris, ieri, ca adversara formatiei Atletico Madrid in turul III al Cupei UEFA Intertoto, Gloria Bistrita, este "echipa lui Dracula", iar jucatorii antrenati de Ioan Ovidiu Sabau sint "vampirii albastri".
"Atletico trebuie sa isi faca bagajele si sa plece in Transilvania pentru a trece de obstacolul Intertoto. Echipa pe care o va intilni este Gloria Bistrita, care ii depaseste pe spanioli in privinta perioadei de pregatire. "Vampirii albastri" au avut pina acum peste o luna de antrenamente si patru meciuri oficiale, in timp ce echipa alb-rosie (Atletico) s-a pregatit doar o saptamina", a notat "As". Jurnalul mentioneaza ca, in plus, Gloria Bistrita, "echipa lui Dracula", s-a intarit cu noua achizitii in vederea noului sezon. Gloria Bistrita va juca prima mansa cu Atletico pe teren propriu, simbata, si returul o saptamina mai tirziu, in Spania. In cazul in care va trece de Atletico Madrid, Gloria Bistrita va juca in turul II preliminar al Cupei UEFA, unde Romania va mai fi reprezentata de CFR Cluj.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.