Sport 17 Iulie 2007 16:29
Atacantul dinamovist Daniel Oprita a marturisit astazi, in cantonamentul de la Flachau, ca a intentionat sa renunte la fotbal in perioada in care a fost accidentat, dar a revenit asupra deciziei pentru ca a considerat ca este prea tanar ca sa se lase invins, transmite trimisul NewsIn in Austria.

"Incep usor-usor sa-mi revin dupa cea mai grea accidentare din viata mea. Dupa astfel de accidentari, unii poate se si lasau. M-am gandit si eu la un moment dat, dar acum ma bucur ca am revenit si pot sa fac antrenamente. Varsta m-a facut sa ma razgandesc. M-am gandit ca sunt prea tanar sa renunt de acum la fotbal", a marturisit fotbalistul dinamovist, dupa antrenamentul formatiei pregatite de Mircea Rednic, de la Flachau.

Atacantul a mai adaugat ca cel mai greu i-a fost cand a suferit interventia chirurgicala la Bologna, dar si doua luni mai tarziu, cand, in ciuda trecerii timpului, nu putea sa mearga bine. "A fost foarte greu, dar sper ca aceasta sa fie ultima mea accidentare", a mai adaugat fotbalistul.

Intrebat daca va debuta cu gol la Dinamo in meciul din Supercupa Romaniei (n.r. aluzie la faptul ca in sezonul trecut Steaua a castigat acest trofeu in dauna lui Rapid gratie unicului gol marcat de Oprita, cu doar cateva minute inainte de final), Oprita a raspuns: "Pentru mine important este sa ma fac bine si sa revin, pentru ca nu sunt suta la suta apt. Deci, nu pot sa vorbesc de debut cu gol".

Fostul jucator stelist, Daniel Oprita, s-a accidentat grav la ligamentele genunchi drept pe 12 decembrie 2006, in partida Universitatea Craiova-Steaua, scor 0-0, in urma unui contact dur cu mijlocasul Mihai Dina, de la alb-albastrii. Cateva zile mai tarziu, Oprita a fost operat la Clinica Isokinetic de la Bologna si a urmat aproape cinci luni de recuperare. Pe data de 12 aprilie, Oprita s-a transferat de la Steaua la rivala Dinamo, unde a venit gratis, din postura de jucator aflat in ultimele sase luni de contract.

Daniel Oprita beneficiaza de sprijinul si sustinerea noilor sai colegi de la Dinamo. Astfel, colegul sau din atacul alb-rosilor, Ionel Danciulescu, a declarat: "Daniel e un baiat foarte serios si, in scurt timp, va fi suta la suta trup si suflet pentru Dinamo. Garantez eu pentru el!".

Cat despre infrangerea inregistrata de Dinamo, duminica seara, in fata formatiei Sparta Praga, Oprita a comentat: "Poate e mai bine ca a fost acum aceasta infrangere. Trebuie sa invatam din ea ca nu suntem invincibili si ca trebuie sa castigam meciurile oficiale, care sunt mult mai importante".

Campioana Romaniei, Dinamo Bucuresti, a pierdut duminica, in Austria, primul meci de la reluarea pregatirilor, scor 1-2, in fata campioanei Cehiei, Sparta Praga. Dinamovistii au deschis scorul prin Claudiu Niculescu (39), dar cehii au revenit prin golurile lui Limbersky (50) si Rezek (61).

Jucatorii echipei Dinamo au sustinut luni dimineata un nou antrenament in cadrul cantonamentului din Austria. La pranz, formatia dinamovista a renuntat sa mai ia masa la hotelul la care este cazata si a urcat pe munte, la un restaurat situat la o altitudine de aproximativ 1.500 metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.