Sport 16 Iulie 2007 00:32
Tinerele sperante ale atletismului autohton au dat lovitura la intrecerile de anvergura din weekend-ul recent incheiat, Angela Morosanu reusind sa obtina medalia de aur in cursa de 400 mg din cadrul Europenelor de tineret, in vreme ce Bianca Perie si Elena Lavric au realizat aceeasi performanta la Mondialele de juniori, castigand probele de aruncarea ciocanului si 800 m.
Primele zile ale intrecerilor atletice europene de tineret din Ungaria au adus delegatiei Romaniei si prima mare satisfactie, dupa ce Angela Morosanu s-a impus autoritar, sambata, in finala probei de 400 mg, cu timpul de 54,50, devansandu-le pe rusoaica Irina Obedina (55,19) si cehoaica Zuzana Hejnova (55,93).

In cadrul aceleiasi reuniuni de la Debrecen, tanarul Mihai Grasu a ocupat locul cinci in proba de aruncare a discului, cu o reusita din prima incercare de 56,71 m, acelasi loc cinci fiind obtinut, ieri, si de Cristian Vorovenci in finala probei de 1500 m, cu timpul de 3:46,11.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.