Pentru a da piept cu turcii, jucatorii lui Petre Grigoras au trecut de Slavija Sarajevo. Dupa 0-0 in Bosnia, Emil Jula a dat recital la Galati, inscriind doua dintre golurile victoriei categorice, cu 3-0. "Sunt foarte bucuros. Ne-am temut de acest meci, insa ne-am dorit foarte mult victoria si nu le-am dat nici o sansa. I-am dominat tot meciul, ne-am creat multe ocazii clare de gol si in final am obtinut o victorie indiscutabila. Cu Trabzon va fi foarte greu, dar noi ne vom juca sansa", a spus atacantul. Antrenorul Petre Grigoras a afisat o bucurie retinuta, gandurile fugindu-i la dubla cu turcii. "Am tratat foarte serios meciul cu Sarajevo si cred ca s-a vazut clar diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Ne asteapta un meci mult mai important in turul urmator. Trabzon este o echipa de alt calibru, dar sper ca in aceasta saptamana sa ne intarim lotul si sa ne gandim la calificare", a declarat Grigoras.

Si directorul general, Marius Stan, e circumspect inaintea partidei cu gruparea din Superliga. "In meciul cu bosniacii echipa a aratat precum la finalul campionatului trecut. Cu turcii va fi altceva, pentru ca intalnim o echipa extrem de puternica".

Citeste si:

Trabzonspor este cel mai important club din Turcia, dupa cei trei granzi din Istanbul, Fenerbahce, Galatasaray si Besiktas. De fapt, este singura echipa din afara marii metropole care a cucerit titlul de campioana si inca de sase ori. La acestea se mai adauga sapte cupe ale Turciei. In sezonul 1994-1995, Trabzon a eliminat pe Dinamo din Cupa UEFA. In sezonul recent incheiat, echipa antrenata de Ziya Dogan a terminat pe locul patru in Supeliga.