Sport 16 Iulie 2007 00:09
Cotidianul italian "Il Giornale" noteaza ca echipa AC Fiorentina si-a reluat pregatirile in vederea noului sezon de Serie A, avand un nou lider in persoana lui Adrian Mutu, dupa plecarea atacantului Luca Toni la Bayern Munchen.

"Fiorentina si-a reluat pregatirile cu un nou lider - Mutu. Un numar de 26 de jucatori s-au reunit la Castelrotto, de la reunire lipsind Riccardo Montolivo si Giampaolo Pazzini, care mai au la dispozitie cateva zile de vacanta dupa ce au participat la Campionatul European de tineret, in timp ce fundasul Ondrej Mazuch se afla alaturi de nationala Cehiei la Campionatul Mondial Under-20", se scrie in respectivul cotidian peninsular. "Briliantul" a fost declarat netransferabil de catre conducerea formatiei de Serie A, romanul fiind prioritatea numarul unu pentru echipa "Viola".

Ar putea fi noul capitan

Decarul echipei nationale a Romaniei este unul dintre preferatii antrenorului Cesare Prandelli, cel care a insistat ca pitesteanul sa ramana in continuare pe Artemio Franchi. Mutu ar putea fi unul dintre capitanii echipei, aici tinandu-se cont de faptul ca este unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei si ca este foarte iubit de tifosi. Alaturi de Luca Toni, Adrian a format un cuplu de atacanti imbatabili, oficialii florentini incercand in aceste zile sa ii aduca tricolorului un partener de atac pe masura.

Va fi prezent la Timisoara

Adrian Mutu va putea fi vazut de spectatorii romani pe 22 iulie, la Timisoara, acolo unde formatia "Viola" din Italia va intalni echipa "Viola" din Liga 1, Poli Timisoara. Este pentru a doua oara cand Mutu vine cu echipa sa de club in Romania, dupa ce acum doi ani a infruntat pe Poli din postura de jucator al lui Juventus Torino.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.