Sport 16 Iulie 2007 00:07
Rapidul lui Cristiano Bergodi nu se simte tocmai confortabil in cadrul turneului din Elvetia, acolo unde giulestenii au fost invinsi in ultima partida de Sochaux.

Detinatoarea Cupei Frantei a dispus de Rapid cu scorul de 2-1, in cadrul unei partide care a avut loc la La Chaux-de-Fond, langa Neuchatel. Desi au deschis scorul in minutul 8 prin Maftei, cel care a fructificat o lovitura libera executata de Grigorie, elevii italianului Bergodi au primit doua goluri si au contabilizat o noua infrangere in stagiul de pregatire din Elvetia. Au punctat Birsa, in minutul 78, si Isabey, cel care a fixat rezultatul final. Bergodi a trimis in teren urmatorii jucatori: Coman - Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici - Maldarasanu, Lazar, Grigorie - Cesinha, Mazilu, Burdujan. Dupa pauza au mai fost olositi Andrade, Tamandare, Rada, Perja, Grigore, R. Stancu, Buga, Boya, Dobroiu si Raduta.

A debutat portarul Andrade

Noul portar al Rapidului, Elinton Andrade, a debutat in tricoul visiniu cu prilejul acestui amical. Brazilianul a intrat in teren in minutul 78, el inlocuindu-l pe titularul Dani Coman. La partida cu francezii a fost prezent si patronul George Copos, cel care a vizionat numai cea de-a doua repriza a amicalului. Astazi, Rapidul va disputa ultima partida din cadrul turneului elvetian impotriva celor de la FC Fribourg. Din patru meciuri jucate pana acum, Maftei si compania au castigat unul, cu Nanters, au remizat cu FC Sion si au fost invinsi de Bastia si de Sochaux. Bilantul formatiei din Grant in "Tara Cantoanelor" nu este unul prea bun, giulestenii evoluand, pe alocuri, modest.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.