Sport 14 Iulie 2007 23:15
Portarul Rapidului spune ca nu s-a inteles cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului sau si ca isi va respecta intelegerea pentru urmatorii doi ani
Scandalul legat de portarul Rapidului, Danut Coman, pare sa nu se mai termine. La doar o zi dupa ce Copos a anuntat ca l-a convins pe acesta sa semneze o noua intelegere, care ar fi fost cu un salariu marit, pentru a nu mai fi suparat ca nu a fost lasat sa plece, Coman iese din nou la rampa si sustine ca nu s-a inteles cu conducerea din Grant si ca va ramane doar cat mai are contract, doi ani. Portarul Nationalei s-a luat si de Viorel Moldovan, directorul sportiv al Rapidului, despre care a spus ca face afirmatii in necunostinta de cauza. Fostul atacant declarase ca nu i se pare normal ca jucatorii sa se trezeasca in mijlocul unui contract ca vor marire de salariu si ca nu va tolera astfel de actiuni in forta ale fotbalistilor din lotul lui Bergodi.

"Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni. Il astept pe domnul Copos si o sa discutam. Mi s-a propus o clauza de reziliere a contractului care sa fie introdusa. Nu stiu daca e mare sau mica, nu vreau sa vorbesc sa fac valuri. O sa vina domnul Copos si o sa vedem ce facem. Eu nu vreau decat sa termin contractul pe care il am acum, asa cum e el", a comentat suparat ieri, in canonamentul de la Crans Monatana, Coman. Acesta a precizat ca nu s-a efectuat nici o modificare in actuala sa intelegere cu giulestenii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.