Sport 13 Iulie 2007 00:12
Patronul lui CFR a declarat miercuri seara, la finalul meciului amical din Austria pe care echipa sa l-a castigat cu 2-0 in fata lui Zaglebie Lubin, ca gruparea din "Groapa" va fi principala contracandidata la titlul de campioana in sezonul viitor. "Ne vom bate la titlu doar cu Dinamo, asa simt eu. Avem cele mai bune loturi din Liga I si e normal sa fim principalele candidate la titlu. Dinamo are o echipa foarte buna si un lot echilibrat si pleaca in avantaj prin prisma faptului ca fotbalistii sai joaca de mai mult timp impreuna", a spus Paszkany pentru "NewsIn".
Referitor la afirmatiile lui Cristi Borcea, care a spus ca Dinamo are o echipa de cinci stele iar lupta pentru titlu se va da doar intre echipa sa si Steaua, CFR neavand sanse, Paszkany a declarat: "Fiecare cu opinia lui! Eu nu stiu sa aiba doar stele in echipa, au doar caini! Probabil ca Dinamo si Steaua se vor bate pentru locul 2!". Patronul lui CFR a mai spus ca nu va premia remizele in sezonul viitor: "Mergem din victorie in victorie, pentru ca asta ridica moralul, sudeaza echipa. Trebuie ca jucatorii sa se obisnuiasca sa castige meci de meci. Le-am si zis ca anul acesta orice rezultat in afara de victorie inseamna esec. Egalul nu va fi premiat in editia viitoare de campionat". CFR a invins-o cu 2-0 pe viitoarea adversara a Stelei din turul II preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, prin golurile lui Didy din minutule 20 si 55. Antrenorul Ioan Andone a trimis in teren urmatoarea echipa: Nuno Claro - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - Andre Leao, Dany - Semedo, Didy, Trica - Ogbonna. In repriza a doua au mai jucat Stancioiu, A. Sousa, Amoreirnha, G. Muresan, R. Marginean, Manuel Jose, Pedro Oliveira, Deac si Fabbiani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.