Sport 13 Iulie 2007 00:07
Tehnicianul formatiei Atletico Madrid, Javier Aguirre a declarat ca posibila adversara din turul trei al Cupei UEFA-Intertoto, Gloria Bistrita, este o echipa foarte solida, care joaca foarte organizat in aparare.

"Am casetele video cu ultimele trei meciuri jucate, dar inca nu le-am vazut. Ma voi uita imediat la ele. Mai ramane partida retur, dar logic este sa ne gandim ca vom juca in compania romanilor. Gloria este o echipa foarte solida, care joaca foarte bine organizat in aparare si atunci cand joaca in deplasare, cum s-a intamplat in tur, iese foarte rapid pe contraatac. Stadionul sau este foarte mic si Gloria stie foarte bine sa joace pe un teren de astfel de dimensiuni. Echipa atrage atentia pentru ca este formata doar din jucatori romani", a spus Aguirre. Antrenorul a subliniat ca obiectivul gruparii Atletico este sa ajunga in Cupa UEFA, prin intermediul Intertoto. "Acum ne gandim doar la acest obiectiv. UEFA este obsesia noastra", a subliniat tehnicianul de pe "Vicente Calderon".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.