Sport 13 Iulie 2007 00:04
Directorul general al lui FC Dinamo, prezent in cantonamentul din Austria, i-a raspuns, pe site-ul oficial al gruparii bucurestene, patronului stelist Gigi Becali, care a spus ca l-a testat pe oficialul dinamovist si "valoarea lui este de 300.000 de euro".
Altfel, Borcea l-a provocat pe patronul Stelei la o partida de tenis cu piciorul: "Sa stabileasca el locul, data si ora meciului. Il bat si cu piciorul in ghips!".

"Sa nu vorbeasca niciodata de bani! Daca e un om credincios, sa jure cu mana pe Biblie daca mi-a dat vreodata bani! Sa nu uite ca a promis un milion de euro pentru Centrul de Copii si Juniori de la Dinamo. Daca nu se va tine de cuvant, nu se va califica in UEFA Champions League! Stie ca suntem foarte puternici, simte asta in fiecare dimineata. Incearca sa ne dezbine, insa vom fi mai uniti ca niciodata in acest sezon. Vom fi mult mai puternici", a declarat Borcea pentru site-ul oficial al lui Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.