Sport 12 Iulie 2007 00:30
Campioana Romaniei a invins marti seara, cu 3-1 (2-0), pe Eintracht Frankfurt, in cel de-al doilea meci amical sustinut in cantonamentul din Austria. Golurile lui Dinamo au fost reusite de Moti (25), Ad. Cristea (38) si Danciulescu (65), iar pentru Eintracht a marcat Thurk (87).
Rednic i-a trimis in teren pe Lobont - Blay, Moti, St. Radu, Pulhac - Ropotan - Chiacu, Fernandes, Ad. Cristea - Cl. Niculescu, Fl. Bratu (in repriza secunda au mai jucat Romanovs, Danciulescu, Margaritescu, Zicu, Scarlatache, L. Ganea, Oprita si Musat). Aceasta este a doua victorie inregistrata de Dinamo in Austria, dupa cea din primul meci, scor 3-0 cu Wacker Burghausen.

Rednic s-a declarat multumit de jocul lui Dinamo in amicalul cu Eintracht. "A fost un antrenamet foarte bun, pe un teren greu. Au jucat aproape toti jucatorii si sunt multumit de felul cum s-au comportat, mai ales ca au fost goluri si ocazii multe", a afirmat Rednic la finalul intalnirii. Catalin Munteanu si Flavius Stoican nu au fost folositi de Rednic in amicalul cu Eintracht. Primul nu este refacut dupa durerile pe care le-a avut la spate si nu a evoluat in nici o partida amicala in aceasta vara, iar Stoican a ajuns de curand in cantonamentul din Austria. "Toti isi doresc sa joace. E concurenta mare la Dinamo. Din pacate, pe Munteanu si Stoican nu am putut sa ii folosesc", a spus Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.