Sport 11 Iulie 2007 00:16
De cind fratele sau a devenit manager la Steaua, Sabin Ilie este tot mai atent la ce se-ntimpla prin Ghencea. Ieri, fostul atacant stelisto-dinamovisto-rapidist a vorbit despre sansele "militarilor" in dubla confruntare cu Zaglebie Lubin, din turul II preliminar al UEFA Champions League.
"In mod normal, Steaua nu ar trebui sa aiba probleme in a se califica. Dupa parerea mea, este peste campioana Poloniei ca valoare. Chiar vreau sa treaca mai departe si sa joace in grupele Ligii. Si Dinamo are sanse sa ajunga acolo. Fotbalul romanesc a crescut mult in ultima perioada si asta s-a vazut si in cupele europene, unde am avut rezultate notabile. Plus ca, la ce loturi au Steaua si Dinamo, eu spun ca vor intra in grupe", a spus Sabin Ilie, comentind pe scurt si lupta pentru titlu in Liga 1: "Multe echipe s-au intarit si au bagat bani in transferuri. Dar, tot Dinamo are prima sansa, pentru ca Rednic antreneaza cel mai bun lot din tara". Momentan, Sabin Ilie se antreneaza cu divizionara secund Dunarea Giurgiu si asteapta finalizarea unui transfer in Asia sau "Serie B" din Italia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.