Sport 11 Iulie 2007 23:57
Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, este pregatit pentru cel mai tensionat sezon din istoria fotbalului romanesc.
Campioana din 2008 va juca direct in grupele Ligii Campionilor, asa ca miza este uriasa. Este de asteptat ca sefii cluburilor din Liga Intai sa recurga si la alte mijloace decat cele sportive. Presiunea asupra arbitrilor este o practica des uzitata in fotbalul romanesc. Dupa o perioada in care au incercat sa influenteze arbitrajul prin telefoane sau sms-uri, conducatorii gruparilor din primul esalon au adoptat o alta tactica, cerand la meciurile importante „fluierasi“ din alte tari. Initial, Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a amenintat ca va demisiona daca i se va impune sa aduca brigazi din afara. „Costica Valcea“ a dat, insa, inapoi cand la meciurile de la sfarsitul sezonului au fost adusi arbitri straini.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.